Yoga Studio


Tenant Improvement

A tenant in a new unfinished building on Capital Hill wanted to create the perfect space for her yoga studio while the building owner wanted to add value to his investment. Keeping costs down was important while still creating a unique and custom feel. Dyna handled every aspect of the project start to finish. First, Dyna added walls and economically installed bathrooms, electrical and a heating/cooling/ventilation system well suited for an exercise space. From there, the custom work began. This included the lobby bench, sign-in desk, the sign for the business and a moveable metal screen for privacy between the sidewalk and the studio. Dyna also coordinated the interior design work. Final touches include a rich color palette that infuses the studio with vibrant and warm energy.


Whitney Architecture


Two 9 Design